шифра:
Цена:
Опис MH-SU65-RN8L
Напојување V/Ph/Hz 380-415/3/50
Ладење1 Капацитет kW 60
Номинален влез kW 25
EER 2.4
Греење2 Капацитет kW 64
Номинален влез kW 21.33
COP 3
Енергетска ефикасност на сезонско греење на просторот A++
Компресор Тип Fixed Scroll
Количина 2
Разменувач на топлина во воздухот Тип Fin Coil
Вентилаторски мотор Тип DC motor
Количина 2
Разменувач на топлина за вода Тип Shell Tube
Глава на пумпа (за хидронски модул) m /
Систем за ладење Тип R32
Волумен на полнење kg 9
Throttle Тип EXV
Ниво на моќност на звукот dB(A) 68
Нето димензија (W×H×D) mm 2000×1770×960
Димензии на пакувањето (W×H×D) mm 2085×1890×1030
Нето / Бруто тежина kg 440/455
Врски со водоводни цевки mm DN50
Опсег на температурата на околината Ладење °C -10 до 48
Греење °C -20 до 43
LWT опсег на поставување setting range Ладење °C 0 до 20
Греење °C 25 до 65