шифра:
Цена: 00,00  ден.
Модел AC MKC-300R-B
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 510/450/400
CFM 300/270/240
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 3.04/2.79/2.56
Стапка на проток на вода L/h 520
Пад на притисокот на водата kPa 14
Греење Капацитет (H/M/L) kW 5.13/4.69/4.04
Пад на притисокот на водата kPa 9
Внесување на напојување (H/M/L) W 32/22/15
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 36/34/32
Вентилаторски мотор Тип 3-брзински мотор на вентилаторот со низок шум
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 1
Намотка Ред 2
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ7
Панел Димензии Нето (W×H×D) mm 1180x25x465
Димензии на пакување(W×H×D) mm 1232x107x517
Нето тежина kg 3,5
Бруто тежина kg 5,2
Единица Димензии Нето (W×H×D) mm 1054x153x428
Димензии на пакување(W×H×D) mm 1155x245x490
Нето тежина (без-AEH / со-AEH) kg 12.8/13.1
Бруто тежина (без-AEH / со-AEH) kg 16.6/17.1
Поврзувања на цевки Цевка за влез / излез на вода inch G1/2
Кондез цевката mm ODΦ25