шифра:
Цена: 00,00  ден.
Модел MKH1-150-R3
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 245/160/135
CFM 144/94/79
Надворешен статички притисок Pa 0
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 1.58/1.17/1.04
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.27/0.20/0.18
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 15.1/9.0/7.1
Греење Капацитет (H/M/L) kW 1.77/1.24/1.08
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.30/0.21/0.19
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 15.0/7.9/6.4
Внесување на напојување  (H/M/L) W 35/17/14
Ниво на звучен притисок(H/M/L) dB(A) 47/36/34
Вентилаторски мотор Тип AC  fan motor
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 1
Намотка Ред 3
Макс. работен притисок MPa 1,6
Дијаметар mm Φ7.94
Единица Димензии нето (W×H×D) mm 790×495×211
Димензии на пакување (W×H×D) mm 895×595×300
Нето тежина kg 16,3
Бруто тежина kg 21,8
Цевка за влез / излез на вода inch G3/4
Кондез цевката mm ODΦ18.5

Белешка
1. H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB.
Услови за греење: Внесување вода 70 ° C, оставање вода 60 ° C, Влегување во температура на воздухот 20 ° C DB.
3. Бучавата се тестира во просторија за полуанехоични тестови.