Шифра:

 Цена: o ден.
Модел DC MI2-28F3DN1
Напојување 1 phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 44410
kBtu/h 44356
Влезна моќност W 45
Греење Капацитет kW 44230
kBtu/h 44449
Влезна моќност W 45
Стапка на проток на воздух m3/h 569/540/515/485/462/443/421
Ниво на звучен притисок dB(A) 36/35/34/33/31/30/29
Ниво на моќност на звукот dB(A) 54/53/52/51/49/48/47
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm 840×545×220
Димензии на покување (WxHxD) mm 939×639×305
Нето /Бруто тежина kg 21.4/25.6
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф6.35/Ф12.7
Конденз цефка mm Φ16