+50

-25

Не е Достапно

Шифра:74983
Цена: 42 999 ден
Внатрешна
Модел MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење   1.820  …  6.130
Греење 1.380  … 6.740
Потрошувачка, kW Ладење 0.140 …  2.360
Греење 0.200  … 2.410
Енергетска класа Ладење A++
Греење на +2°С=A+++. на -7°C=A+
Работна температура SEER (cooling mode) 5,6
SCOP (heating mode) 4.00  … 3.40
од -25°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 840  … 540
Ниво на звучен притисок, dB(A) 42.50 … 23.50
Димензии(WxHxD), mm 957x302x213
Тежина, kg нето 11.00
Надворешна
Модел MOX330-18HFN8-QRD0GW
Тип на компресор ROTARY
Фреон тип на фреон R32
Полнење на фреон, kg 1.35, kg
Ниво на звучен притисок, dB(A) 55.00
Конекција на бакар, mm φ6/φ12.70
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 30
Макс. Вертикален пад, m 20
Димензии(WxHxD), mm 800  x 554 x 333
Тежина, kg нето 35