+50

-30

 

Достапно

Шифра:75872
Цена: 59 999 ден
Внатрешна
Модел MSOPBU-12HRFN8-QRE3GW
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење  (1.030 …4.820)
Греење  (0.750  … 7.200)
Потрошувачка, kW Ладење (0.102 – 1.960)
Греење (0.104 – 2.625)
Енергетска класа Ладење A+++
Греење A+++
Работна температура SEER (cooling mode) 9.20
SCOP (heating mode) 5.30
од -30°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 575  … 340
Ниво на звучен притисок, dB(A) 43.00 … 24.00
Димензии(WxHxD), mm 895x298x248
Тежина, kg нето 12,7
Надворешна
Модел MOX330-12HFN8
Тип на компресор INVERTER QUATTRO
Фреон тип на фреон R32
Полнење на фреон, kg 0.90 kg
Ниво на звучен притисок, dB(A) 55.00
Конекција на бакар, mm φ6,35/φ9.52
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 25
Макс. Вертикален пад, m 10
Димензии(WxHxD), mm 805  x 554 x 330
Тежина, kg нето 32.30