+50

-25

 

Достапно

Шифра:76624
Цена: 25 999 ден
Модел Xtreme Lite MSAGBU-12HRDN8-QRD0GW
Внатрешна единица MSAGBU-12HRDN8-QRD0GW
Напојување V/Hz/Ph 220-240V,1Ph,50Hz
Капацитет, W Ладење 3800
Греење 3700
Потрошувачка, kW Ладење 1,238(0,130~1,580)
Греење 1,018(0,100~1,680)
Енергетска класа Ладење A++
Греење А+++ на 2°C, A+ на -7°C
SEER (cooling mode) 6,1
SCOP (heating mode) 4,0
Работна температура од -25°С до 50°С
Проток  на воздух (Hi/Mi/Lo) m³/h 575/493/454
Ниво на звучен притисок dB(A) 54
Димензии(WxHxD) mm 835x208x295
Тежина Нето/Бруто kg 8,4/11
Надворешна единица MOX133-12HFN8-QRD0GW
Тип на компресор Rotary
Фреон Tип на фреон R32
Количина, kg 0,55
Ниво на звучен притисок dB(A) 64
Конекција на бакар mm 6,35/9,52
Мин. должина на цевки m 3
Макс. должина на цевки m 25
Макс. Вертикален пад m 10
Димензии(WxHxD) mm 720x270x495
Тежина Нето/Бруто  kg 23,2/25,0