+50

-15

 

Не е  достапно

Шифра:76623
Цена: 35 999 ден
Внатрешна
Модел MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, kW Ладење 5300
Греење 5600
Потрошувачка, kW Ладење 0.140 …  2.300
Греење 0.220  … 2.350
Енергетска класа Ладење A++
Греење на +2°С=A+++. на -7°C=A+
Работна температура SEER (cooling mode) 7,4
SCOP (heating mode) 4,0
од -15°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 840  … 540
Ниво на звучен притисок, dB(A) 56
Димензии(WxHxD), mm 957x302x213
Тежина, kg нето 10,5
Надворешна
Модел MOX330-18HFN8-QRD0GW
Тип на компресор ROTARY
Фреон тип на фреон R32
Полнење на фреон, kg 1.08 kg
Ниво на звучен притисок, dB(A) 63
Конекција на бакар, mm φ6/φ12.70
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 30
Макс. Вертикален пад, m 20
Димензии(WxHxD), mm 800  x 554 x 330
Тежина, kg нето 32,7