+50

-25

 

Достапно

Шифра:76952
Цена: 29 999 ден
Внатрешна
Модел CB1-12HRFN8-I
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење 3.60 (1.38 ~ 4.31)
Греење 3.80 (1.08 ~ 4.40)
Потрошувачка, kW Ладење 1.11 (0.12 ~ 1.65)
Греење 1.02 (0.11 ~ 1.40)
Енергетска класа Ладење A++
Греење                                                    A+
Работна температура SEER (cooling mode) 7.1
SCOP (heating mode) 4.2
од -25°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 520/420/380
Ниво на звучен притисок, dB(A) 56,00
Димензии(WxHxD), mm 812x299x199
Тежина, kg нето 9.3
Надворешна
Модел CB1-12HFNX-O
Тип на компресор INVERTER QUATTRO
Фреон тип на фреон R32
Ниво на звучен притисок, dB(A) 63.00
Конекција на бакар, mm φ6,35/φ9.52
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 25
Макс. Вертикален пад, m 10
Димензии(WxHxD), mm 720  x 495 x 270
Тежина, kg нето 22.9