Елегантен дизајн
Ефикасен инвертер систем и iECO технологија за заштеда на енергија го прават овој климатизер многу економичен за работа.
3Д проток на воздух за автоматско хоризонтално и вертикално дување која обезбедува рамномерен и удобен проток на воздух низ просторијата.
Самостојно чистење на надворешната единица
На крајот на секоја операција, вентилаторот на надворешната единица ќе работи обратно, отстранувајќи ја прашината за да ја подобри ефикасноста и да го намали абењето.
Технологија на “Flashcool“ системот за стартување со висока фреквенција генерира силен проток на ладен воздух за многу кратко време.

“App“ апликација. Контролирајте го климатизерот и поставете ги тајмерите лесно преку апликацијата на вашиот паметен телефон.
Паметна дијагностика систем за автоматско следење што открива и дијагностицира грешки во рана фаза чии кодови за грешки се јасно означени за брза интервенција и сервис.

Не е  достапно

шифра:75584
Цена: 32999 ден.

Не е  достапно

шифра:74036
Цена: 46999 ден.

Достапно

шифра:75585
Цена: 69999 ден.