360° airflow for immediate, equal distribution of wider-angle cooling and heating, idea for standard ceilings.

шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
шифра:
Цена: ден.
шифра:30693
Цена: 54999 ден.
шифра:
Цена: ден.

шифра:30694
Цена: 42999 ден.
шифра:
Цена: ден.

шифра:30660
Цена: 47999 ден.
шифра:
Цена: ден.

шифра:
Цена: ден.
Модел DC MI2-28Q4DN1 MI2-36Q4DN1 MI2-45Q4DN1 MI2-56Q4DN1 MI2-71Q4DN1 MI2-80Q4DN1 MI2-90Q4DN1 MI2-100Q4DN1 MI2-112Q4DN1 MI2-140Q4DN1
Напојување 1 phase, 220-240V, 50Hz
Ладење Капацитет kW 2,8 3,6 4,5 5,6 7,1 8.0 9.0 10.0 11,2 14.0
kBtu/h 9,6 12,3 15,4 19,1 24,2 27,3 30,7 34.1 38.2 47.8
Влезна моќност W 40 45 50 60 70 96 100 150 160 170
Греење Капацитет kW 3,2 4.0 5.0 6,3 8.0 9.0 10.0 11.0 12,5 16.0
kBtu/h 10,9 13,6 17,1 21,5 27,3 30,7 34.1 37.5 42.7 54.6
Влезна моќност W 40 45 50 60 70 96 100 150 160 170
Стапка на проток на воздух m3/h 801/751/711/658/637/611/542 893/866/804/744/714/698/635 977/937/864/800/778/738/671 1203/1131/1064/977/912/840/774 1349/1294/1230/1201/1111/1029/970 1700/1600/1440/1250/1200/1150/1100 1800/1650/1500/1300/1250/1200/1150
Ниво на звучен притисок dB(A) 32/31/30/28/28/26/23 35/34/31/31/30/28/26 35/35/34/31/30/28/27 36/35/34/31/31/29/28 37/35/34/31/31/30/28 43/42/40/38/37/35/34 45/44/42/41/40/39/37
Ниво на моќност на звукот dB(A) 47/46/45/43/43/41/39 50/49/46/46/45/42/40 50/49/47/47/45/42/41 52/49/48/46/46/42/42 53/49/48/46/46/44/43 58/57/55/53/52/50/49 60/59/57/56/55/54/52
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm 840×230×840 840×300×840
Димензии на покување (WxHxD) mm 955×260×955 955×330×955
Нето /Бруто тежина kg 21.3/25.8 23.2/27.6 28.4/33.8 30.7/35.8
Панел Димензија нето (WxHxD) mm 950×54.5×950
Димензии на покување (WxHxD) mm 1035×90×1035
Нето /Бруто тежина kg 5.5/8.2
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф6.35/Ф12.7 Ф9.53/Ф15.9
Конденз цефка mm OD Φ32