За било каков проблем со вашиот клима уред што сте го купиле од Мидеа Климатизација или кај нашите партнери, може да ги контактирате директно во овластениот сервис.Прочитајте ги упатството за употреба и гарантните услови за купениот уред, и при сервисирање не заборавајте да ги приложите гарантниот лист и фискалната сметка.

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

Мој сервис е име на квалитет, посветеност, стручност и професионалност. Име кое зад себе има над 25 години присуство на пазарот за дигитална технологија. Тоа значи дека гарантираме и стоиме зад секоја поправка направена во нашиот сервис. Успешноста во остранување на дефектите на уредите е со исклучително високо ниво на задоволство кај нашите клиенти. Уредот кој ќе го донесете за поправка е важен за нас и ќе се потрудиме да го поправиме да работи како нов!

Контакт

ул. 1523 бр.1, Кисела Вода – Скопје
Тел: 02 30 84 890
Моб: 076 314 331
Е-маил: servis@mojservis.mk
Работно време:
Понеделник – Петок 08:30 до 16:30 ч
Сабота неработен ден
Недела неработен ден