Серии

BreezeleSS+ Дефинитивно е една од најголемите новини на пазарот за домашни системи за климатизација, како технолошки така и естетски. Создаден е за корисници кои ја ценат вистинската удобност и оригиналниот дизајн.

GAIA

Внатрешната единица е опремена со иновативниот систем за размена на воздух OxygenFresh, функцијата I-Clean, технологијата Breezeless и други интересни паметни и штедливи карактеристики кои обезбедуваат исклучителна природност и свежина на воздух.

Способност за работа на греење на -30°C, новиот RG66, енергетска ефикасност А +++. Функцијата „интелигентно око“ е иновативно решение кое го прави животот поудобен и ги намалува трошоците за греење

XTreme Save AG Nordic (AIR PURIFIER UV)

Најновата серија 2020 година со оригинален дизајн на внатрешната единица, со надворешна единица во стилот „БРИЛИЈАНТ“, еколошки R32 фреон, со функција WI-FI и модерен стилски далечински управувач. Вграден ХЕПА филтер за прочистување на воздух

Најновата серија 2020 година со оригинален дизајн на внатрешната единица, со надворешна единица во стилот „БРИЛИЈАНТ“, еколошки R32 фреон, со функција WI-FI и модерен стилски далечински управувач

Најновата серија 2020 година со оригинален дизајн на внатрешната единица, со надворешна единица во стилот „БРИЛИЈАНТ“, еколошки R32 фреон, со функција WI-FI и модерен стилски далечински управувач

Најновата серија 2020 година со оригинален дизајн на внатрешната единица, со надворешна единица во стилот „БРИЛИЈАНТ“, еколошки R32 фреон, со функција WI-FI и модерен стилски далечински управувач

Брзо ладење во рок од 30 секунди со функцијата “Моќно ладење”. Можност за прилагодување на максималната брзина на дување.Контрола на потрошувачката  со операцијата “Inverter System”. Двојна безбедност со  функцијата “Огноотпорна електронска кутија” која ќе го изгасне пожарот веднаш штом се појави внатрешен проблем.

FOREST GRAY Mirror Nordic

Најновата серија 2020 година со оригинален дизајн на внатрешната единица, со надворешна единица во стилот „БРИЛИЈАНТ“, еколошки R32 фреон, со функција WI-FI и модерен стилски далечински управувач. Вграден ХЕПА филтер за прочистување на воздух

Xtreme Lite

Внатрешната единица има сјајна пластична предна плоча со скриен LED дисплеј, еколошки R32 фреон, со функција WI-FI