ONE-WAY CASSETTE INVERTER

Внатрешна касетна единица во еден правец на дување и истовремено задржување на потребниот визуелен изглед.

TWO-WAY CASSETTE INVERTER

Внатрешна касетна единица во два правци на дување. Компактен и лесен двонасочен проток на воздух, совршен за ограничени апликации на тавански простор

COMPACT FOUR-WAY CASSETTE INVERTER

Внатрешна касетна компактна единица во четири правци на дување. Компактен дизајн со четири страни на дување кој овозможува инсталација во плитки тавани

FOUR – WAY CASSETTE INVERTER

Внатрешна касетна единица во четири правци на дување. 360 ° проток на воздух за непосредна, еднаква дистрибуција на ладење и греење во сите правци со поширок агол, идеја за стандардни тавани.

WALL MOUNTED

Sиден Стилски панел, монтажа на sид, идеален за простории без или тесни тавани

Medium Static Pressure Duct
DC fun motor

Тенок, компактен дизајн за ограничен простор со дистрибуција на воздух по канали до внатрешниот простор

High Static Presure Duct
DC fan motor

Висок надворешен статички притисок со долга дистрибуција на канали, идеален за простори со големи димензии

F3 Concealed Floor Standing

Парапетен фенкојлер за монтажа  на подот во затворен простор, едноставен за инсталирање, лесен за употреба, сигурен и практичен, дизајниран да се крие во sидот видливи се само решетките. Може да се користи во различни простории и станбени и јавни.

F4 Floor standing side air return

Парапетен фенкојлер за монтажа  на подот во затворен простор, едноставен за инсталирање, лесен за употреба, сигурен и практичен со преден влез на воздух. Може да се користи во различни простории и станбени и јавни.

F5 Floor standing underside air intake

Парапетен фенкојлер за монтажа  на подот во затворен простор, едноставен за инсталирање, лесен за употреба, сигурен и практичен со долен внес на воздух. Може да се користи во различни простории и станбени и јавни.