+50

-25

Не е  достапно

Mission II – модерна серија на Freon R32, со можност за контрола на Wi-Fi и посебен модел на далечинскиот управувач. Има висока ефикасност, класа на енергетска ефикасност „А ++“ (за ладење).

Достапност:

Шифра:72998
Цена: 45999 ден.
Внатрешна
Модел MB-18N8D0-I
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење 5.4 (1.960  … 6.210)
Греење 5.43 (1.380  … 6.980)
Потрошувачка, kW Ладење 1.496 (150 – 2220)
Греење 1.420 (220 – 2330)
Енергетска класа Ладење A++
Греење на +2°С=A+++. на -7°C=A++.на -15°C=В
Работна температура SEER (cooling mode) 7,3
SCOP (heating mode) 4.0/ 5.1
од -25°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 1136  … 606
Ниво на звучен притисок, dB(A) 47.50 … 21.00
Димензии(WxHxD), mm 1090x338x235
Тежина, kg нето 13
Надворешна
Модел MB-18N8D0-O
Тип на компресор ROTARY
Фреон тип на фреон R32
Полнење на фреон, kg 1.25 kg
Ниво на звучен притисок, dB(A) 59.00
Конекција на бакар, mm φ6,35/φ12.70
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 30
Макс. Вертикален пад, m 20
Димензии(WxHxD), mm 845  x 702 x 363
Тежина, kg нето 49,7