Не е  достапно

шифра:
Цена: ден.
Модел MKC-V300R-B
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Проток на воздух (H/M/L) m3/h 510/432/330
CFM 300/254/194
Ладење Капацитет (H/M/L) kW 2.64/2.23/1.68
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.49/0.42/0.33
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 8.63/6.26/3.69
Внесување на напојување (H/M/L) W 22/18/14
Греење Капацитет (H/M/L) kW 3.85/3.27/2.53
Стапка на проток на вода (H/M/L) m3/h 0.5/0.42/0.32
Пад на притисокот на водата (H/M/L) kPa 7.72/5.75/3.28
Внесување на напојување (H/M/L) W 16;11;8
Ниво на звучен притисок (H/M/L) dB(A) 44.3/40.6/33.5
Вентилаторски мотор Тип DC motor
Количина 1
Вентилатор Тип Центрифугални, заоблени сечила напред
Количина 1
Намотка Ред 2
Макс. работен притисок MPa 1,6
Диаметар mm Φ7
Панел Димензии Нето (W×H×D) mm 1180x25x465
Димензии на пакување(W×H×D) mm 1232x107x517
Нето тежина kg 3,5
Бруто тежина kg 5,2
Единица Димензии Нето (W×H×D) mm 1054x153x428
Димензии на пакување(W×H×D) mm 1155x245x490
Нето тежина kg 12,5
Бруто тежина kg 16,5
Поврзувања на цевки Цевка за влез / излез на вода inch G1/2
Кондез цевката mm ODΦ25

Белешка
1.H: Голема брзина на вентилаторот; М: Средна брзина на вентилаторот; L: Мала брзина на вентилаторот.
2. Услови за ладење: Внесување вода 7 ° C, оставање вода 12 ° C, Влегување во температура на воздухот 27 ° C DB / 19 ° C WB.
Услови за греење: Внесување вода 45 ° C, оставање вода 40 ° C, Влегување во температура на воздухот 20 ° C DB.
3. Бучавата се тестира во просторија за полуанехоични тестови.