Достапност:

шифра:
Цена: ден.
Модел MC-SU60-RN8L
Напојување V/Ph/Hz 380~415/3/49
Ладење 1 Капацитет kW 55
Номинален влез kW 21,5
EER 2,56
Греење 2 Капацитет kW 62
Номинален влез kW 20
COP 3,1
Класа за енергетска ефикасност на сезонско греење (LWT at 35 ℃) A++
Компресор Тип Rotary
Количина 2
Разменувач на топлина од страна на воздухот Тип Finned tube
Вентилаторски мотор Тип DC motor
Количина 2
Разменувач на топлина од страна на вода Тип Plate
Систем за ладење Тип R32
Волумен на полнење kg 14
Гас Тип EXV + Capillary
Ниво на моќност на звукот dB 86
Нето димензија (W×H×D) mm 2220×1325×1055
Димензии на пакувањето (W×H×D) mm 2250×1370×1090
Нето / Бруто тежина kg 480/490
Поврзување со водоводна цевка mm DN50
Опсег на температурата на околината Ладење °C (-10) ~ (43)
Греење °C (-15) ~ (30)
LWT опсег на поставување Ладење °C 0 ~ 20
Греење °C 25 ~ 54

Белешки:
1. Температура на влез / излез на вода12 / 7 ° C; Надворешна температура на околината 35 ° C DB.
2. Температура на влез / излез на вода 40/45 ° C; надворешна температура на околината 7 ° C DB / 6 ° C WB.
3. Податоци за капацитетот и ефикасноста пресметани во согласност со EN14511; EN14825
4. За режим на ладење, ако температурата на водата достигне 0 ° C, потребна е течност против замрзнување.