Достапност:

шифра:
Цена: ден.
Модел MC-SU90-RN1L
Напојување V/Ph/Hz 380~415/3/49
Ладење 1 Капацитет kW 82
Номинален влез kW 36.8
EER 2,23
Греење 2 Капацитет kW 90
Номинален влез kW 32.8
COP 2,74
Класа за енергетска ефикасност на сезонско греење (LWT at 35 ℃) A++
Компресор Тип Scroll
Количина 2
Разменувач на топлина од страна на воздухот Тип Finned tube
Вентилаторски мотор Тип DC motor
Количина 3
Разменувач на топлина од страна на вода Тип Plate
Систем за ладење Тип R410A
Волумен на полнење kg 27
Гас Тип EXV
Ниво на моќност на звукот dB 89
Нето димензија (W×H×D) mm 3220x1513x1095
Димензии на пакувањето (W×H×D) mm 3275x1540x1130
Нето / Бруто тежина kg 710/739
Поврзување со водоводна цевка mm DN50
Опсег на температурата на околината Ладење °C (-10) ~ (43)
Греење °C (-20) ~ (30)
LWT опсег на поставување Ладење °C 0 ~ 20
Греење °C 25 ~ 54

Белешки:
1. Температура на влез / излез на вода12 / 7 ° C; Надворешна температура на околината 35 ° C DB.
2. Температура на влез / излез на вода 40/45 ° C; надворешна температура на околината 7 ° C DB / 6 ° C WB.
3. Податоци за капацитетот и ефикасноста пресметани во согласност со EN14511; EN14825
4. За режим на ладење, ако температурата на водата достигне 0 ° C, потребна е течност против замрзнување.