шифра:30696
Цена: 1349446 ден.
Модел MC-SU90-RN8L-B
Напојување V/Ph/Hz 380~415/3/50
Ладење1 Капацитет kW 82
Номинален влез kW 27,8
EER 2,95
Греење2 Капацитет kW 90
Номинален влез kW 28,1
COP 3,2
Класа за енергетска ефикасност на сезонско греење (LWT at 35 ℃) A++
Компресор Тип Scroll
Количина 2
Разменувач на топлина во воздухот Тип Finned tube
Вентилаторски мотор Тип DC motor
Количина 2
Разменувач на топлина од страна на вода Тип Plate
Систем за ладење Тип R32
Волумен на полнење kg 16
Throttle Тип EXV
Ниво на моќност на звукот dB(A) 83
Нето димензија (W×H×D) mm 2200*2315*1135
Димензии на пакувањето (W×H×D) mm 2250*2445*1180
Нето / Бруто тежина kg 635/660
Врски со водоводни цевки mm DN50
Опсег на температурата на околината Ладење °C -10 ~ 48
Греење °C -20 ~ 43
LWT опсег на поставување setting range Ладење °C 0 ~ 20
Греење °C 25 ~ 54