Не е  достапно

Шифра:30843
Цена: 873 706 ден
Опис MC-SU60-RN8L
Напојување V/Ph/Hz 380-415/3/50
Ладење1 Капацитет kW 55
Номинален влез kW 21,5
EER 2,56
Греење2 Капацитет kW 62
Номинален влез kW 20
COP 3,1
Енергетска ефикасност на сезонско греење на просторот A++
Компресор Тип Rotary
Количина 2
Разменувач на топлина во воздухот Тип Finned tube
Вентилаторски мотор Тип DC motor
Количина 2
Разменувач на топлина за вода Тип Plate
Глава на пумпа (за хидронски модул) m /
Систем за ладење Тип R32
Волумен на полнење kg 14
Throttle Тип EXV + Capillary
Ниво на моќност на звукот dB(A) 86
Нето димензија (W×H×D) mm 2220×1325×1055
Димензии на пакувањето (W×H×D) mm 2250×1370×1090
Нето / Бруто тежина kg 480/490
Врски со водоводни цевки mm DN50
Опсег на температурата на околината Ладење °C -10 to 43
Греење °C -14 to 30
LWT опсег на поставување setting range Ладење °C 0 to 20
Греење °C 25 to 54