шифра:73633
Цена: 789999 ден.
Модел MC-SU60-RN1L
Напојување V/Ph/Hz 380-415/3/50
Ладење1 Капацитет kW 55
Номинален влез kW 22
EER 2,5
Греење2 Капацитет kW 61
Номинален влез kW 20,3
COP 3.00
Енергетска ефикасност на сезонско греење на просторот A++
Компресор Тип Rotary
Количина 2
Разменувач на топлина во воздухот Тип Finned tube
Вентилаторски мотор Тип DC motor
Количина 2
Разменувач на топлина за вода Тип Plate
Глава на пумпа (за хидронски модул) m /
Систем за ладење Тип R410A
Волумен на полнење kg 17.0
Throttle Тип EXV + Capillary
Ниво на моќност на звукот dB 87
Нето димензија (W×H×D) mm 2220×1325×1055
Димензии на пакувањето (W×H×D) mm 2250×1370×1090
Нето / Бруто тежина kg 480/490
Врски со водоводни цевки mm DN50
Опсег на температурата на околината Ладење °C -10 to 43
Греење °C -15 to 30
LWT опсег на поставување setting range Ладење °C 0 to 20
Греење °C 25 to 55