Бакарна цевка со излоција 50 метри Ф6 1/4 X 0,8

Достапно

Шифра:30739
Цена: 7 872 ден. котур 50м

Бакарна цевка со излоција 50 метри Ф10 3/8 X 0,8

Достапно

Шифра:30740
Цена: 11 427 ден котур 50м

Бакарна цевка со излоција 50 метри Ф12 1/2 X 0,8

Достапно

Шифра:30741
Цена: 15 558 ден. котур 50м

Бакарна цевка со излоција 25 метри Ф16 5/8 X 1

Достапно

Шифра:30742
Цена: 12 019 ден. котур 25м

Бакарна цевка со излоција 25 метри Ф19 3/4 X 1

Достапно

Шифра:30743
Цена: 15 270 ден. котур 25м

Бакарна цевка со излоција 25 метри Ф22 7/8 X 1

Достапно

Шифра:30744
Цена: 19 488 ден. котур 25м