+50

-25

 

Достапно

Шифра:74976
Цена: 62 999 ден
Внатрешна
Модел MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW-B
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење   2.760  …  7.910
Греење 1.620  … 8.820
Потрошувачка, kW Ладење 0.240 …  3.030
Греење 0.260  … 3.140
Енергетска класа Ладење A++
Греење на +2°С=A++. на -7°C=A+
Работна температура SEER (cooling mode) 6,2
SCOP (heating mode) 4.60  … 4.00
од -25°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 980  … 640
Ниво на звучен притисок, dB(A) 45.00 … 34.00
Димензии(WxHxD), mm 1040x327x220
Тежина, kg нето 12.3
Надворешна
Модел MOX431-24HFN8-QRD0GW
Тип на компресор ROTARY DC
Фреон тип на фреон R32
Полнење на фреон, kg 1.85, kg
Ниво на звучен притисок, dB(A) 60.00
Конекција на бакар, mm φ9.52/φ15.90
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 50
Макс. Вертикален пад, m 25
Димензии(WxHxD), mm 845  x 702 x 363
Тежина, kg нето 48.40