+50

-25

 

Не е  достапно

Шифра:74972
Цена: 29 999 ден
Внатрешна
Модел MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW-B
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење   1.080  …  4.100
Греење 0.880  … 4.220
Потрошувачка, kW Ладење 0.100 … 1.580
Греење 0.130  … 1.510
Енергетска класа Ладење A++
Греење на +2°С=A+++. на -7°C=A+
Работна температура SEER (cooling mode) 6,1
SCOP (heating mode) 5.10  … 4.00
од -25°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 570  … 370
Ниво на звучен притисок, dB(A) 41.00 … 23.00
Димензии(WxHxD), mm 825x285x194
Тежина, kg нето 8.00
Надворешна
Модел MOX133-12HFN8-QRD0GW
Тип на компресор ROTARY
Фреон тип на фреон R32
Полнење на фреон, kg 0.80, kg
Ниво на звучен притисок, dB(A) 56.00
Конекција на бакар, mm φ6/φ9.52
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 25
Макс. Вертикален пад, m 10
Димензии(WxHxD), mm 770  x 555 x 300
Тежина, kg нето 26