Не е  достапно

Шифра:73556
Цена:  ден
Внатрешна
Модел MCD-48HRFNX-QRD0
Напојување V/Hz/Ph 380-415/50/3
Капацитет, W Ладење   14 (4.76  …  14.58)
Греење 16.1 (3.93  … 16.77)
Потрошувачка, kW Ладење 5.130(1.174 … 5.602)
Греење 5.050(0.987  … 5.378)
Енергетска класа Ладење A++
Греење на +2°С=A+++;на -7°C=A+
Работна температура SEER (cooling mode) 6,1
SCOP (heating mode) 5.1  … 4
од -15°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 1715  … 1381
Ниво на звучен притисок, dB(A) 52 … 49
Димензии(WxHxD), mm 840x287x840
Тежина, kg нето 29
Надворешна
Модел MOE30U-48HFN8-RRD0
Тип на компресор ROTARY
Фреон тип на фреон R32
Полнење на фреон, kg 2,8 kg
Ниво на звучен притисок, dB(A) 72
Конекција на бакар, mm φ9.52/φ15.87
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 65
Макс. Вертикален пад, m 30
Димензии(WxHxD), mm 952 x 1333 x 415
Тежина, kg нето 106,7