Достапно

Шифра:75812
Цена: 14 999 ден
Модел MDDM-20DEN7-QA3
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W 360
Отстранување на влага (30°C 80%)(L Day) 20
Волумен на сад за вода 12 L
Проток на воздух (Високо/Средно Ниско) 220.2/206.2/186.2
Бучавост (Високо/Средно Ниско) db(A) 44/42.5/41
Идеален за простор (m2) 37
Димензии(ВxДxШ), mm 343 x 343 x 340
Тежина, kg 15