+50

-25

 

Достапно

Шифра:76186
Цена: 59 999 ден

Внатрешна
Модел MSFA-12N8D6E-I
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење 3.51 (1.320  … 4.370)
Греење 3.80 (0.880  … 4.540)
Потрошувачка, kW Ладење 916 (0.130 – 1.700)
Греење 953 (0.120 – 1.550)
Енергетска класа Ладење A+++
Греење на +2°С =A+++. на -7°C=A++ на -10°С А
Работна температура SEER (cooling mode) 8.5
SCOP (heating mode)  5.3
од -25°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 580 m3/h
Ниво на звучен притисок, dB(A) 38.00 … 21.50
Димензии(WxHxD), mm
1000x 335x 212
Тежина, kg нето 13,40
Надворешна
Модел MSFA-12N8D6E-O
Тип на компресор INVERTER QUATTRO
Фреон тип на фреон R32
Полнење на фреон, kg 0.70 kg
Ниво на звучен притисок, dB(A) 53.00
Конекција на бакар, mm φ6,35/φ9.52
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 25
Макс. Вертикален пад, m 10
Димензии(WxHxD), mm
765x 555x 303
Тежина, kg нето 26,40