Достапно

Шифра:30 696
Цена: 1 228 071 ден
Опис MC-SU90-RN8L-B
Напојување V/Ph/Hz 380-415/3/50
Ладење1 Капацитет kW 82
Номинален влез kW 27.8
EER 2,95
Греење2 Капацитет kW 90
Номинален влез kW 28.1
COP 3.2
Енергетска ефикасност на сезонско греење на просторот A++
Компресор Тип Rotary
Количина 2
Разменувач на топлина во воздухот Тип Finned tube
Вентилаторски мотор Тип DC motor
Количина 2
Разменувач на топлина за вода Тип Plate
Глава на пумпа (за хидронски модул) m /
Систем за ладење Тип R32
Волумен на полнење kg 16
Throttle Тип EXV + Capillary
Ниво на моќност на звукот dB(A) 83
Нето димензија (W×H×D) mm 2220×2315×1135
Димензии на пакувањето (W×H×D) mm 2250×2445×1180
Нето / Бруто тежина kg 635/660
Врски со водоводни цевки mm DN50
Опсег на температурата на околината Ладење °C -10 до 48
Греење °C -20 до 43
LWT опсег на поставување setting range Ладење °C 0 до 20
Греење °C 25 до 54