Достапно

Шифра:32565
Цена: 1 215 922 ден
Модел MC-SS130/RN1L
Серија SS-LA
Напојување V/Ph/Hz 380-415/3/50
Ладење¹ Капацитет KW 130
Номинален влез KW 42,3
EER 3,07
Греење² Капацитет KW 138
Номинален влез KW 43
COP 3,21
Компресор Тип Fixed Scroll
Количина Кол 2
Разменувач на топлина во воздух Тип Finned tube
Тип на мотор AC motor
Количина на мотори Кол 2
Разменувач на топлина на вода Тип Shell tube
Средство за ладење Тип R410A
Количина kg 21
Тип на вентил за гас EXV
Ниво на моќност на звук³ dB (A) 68
Нето димензија (DxHxW) mm 2200x2060x1120
Димензија на пакувањето (DxHxW) mm 2250x2200x1180
Нето/Бруто тежина kg 965/1035
Конекција на цевки mm DN65
Опсег на амбиентална температура Ладење °C -10~46
Греење °C -15~24
Опсег на поставување на LWT Ладење °C 5~17
Греење °C 40~50
Опсег на поставување на LWT Ладење °C 0~17
Греење °C 25~50

Забелешка:

1.Температура на влез/излез на вода 12/7°C; Надворешна температура на околината 35°C DB

2.Температура на влез/излез на вода 40/45°C; Надворешна температура на околината 7 °C DB/6°C WB

3.1m на отворено