Достапно

Шифра:76432
Цена: 24 365 ден
Внатрешна
Модел MFA2U-12HRFNX-QRD0W
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, kW Ладење  3.52(0.76  …  4.25)
Греење 3.81(0.45  … 4.69)
Потрошувачка, kW Ладење 1.00(0.17 … 1.35)
Греење 0.98(0.15  … 1.30)
Проток  на воздух, (H/M/L), m³/h 650/580/490
Ниво на звучен притисок, (H/M/L), dB(A) 37/34/27
Конекција на бакар, mm φ6.35/φ9.52
Димензии(WxHxD), mm 794x200x621
Тежина, kg нето 14.9