Достапно

Шифра:76433
Цена: 28 958 ден
Внатрешна
Модел MFA2U-17HRFNX-QRD0W
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, kW Ладење  4.98(2.64  …  5.57)
Греење 5.28(2.20  … 6.30)
Потрошувачка, kW Ладење 1.50(0.65 … 1.95)
Греење 1.42(0.60  … 1.90)
Проток  на воздух, (H/M/L) m³/h 780/690/600
Ниво на звучен притисок, (H/M/L) dB(A) 41/38/32
Конекција на бакар, mm φ6.35/φ12.7
Димензии(WxHxD), mm 794x200x621
Тежина, kg нето 14.9