ONE-WAY CASSETTE INVERTER

Внатрешна касетна единица во еден правец на дување и истовремено задржување на потребниот визуелен изглед.

TWO-WAY CASSETTE INVERTER

Внатрешна касетна единица во два правци на дување. Компактен и лесен двонасочен проток на воздух, совршен за ограничени апликации на тавански простор

COMPACT FOUR-WAY CASSETTE INVERTER

Внатрешна касетна компактна единица во четири правци на дување. Компактен дизајн со четири страни на дување кој овозможува инсталација во плитки тавани

FOUR – WAY CASSETTE INVERTER

Внатрешна касетна единица во четири правци на дување. 360 ° проток на воздух за непосредна, еднаква дистрибуција на ладење и греење во сите правци со поширок агол, идеја за стандардни тавани.

WALL MOUNTED

Sиден Стилски панел, монтажа на sид, идеален за простории без или тесни тавани

Medium Static Pressure Duct
AC fun motor

Тенок, компактен дизајн за ограничен простор со дистрибуција на воздух по канали до внатрешниот простор

High Static Presure Duct
AC fan motor

Висок надворешен статички притисок со долга дистрибуција на канали, идеален за простори со големи димензии

Ceiling & Floor indoor unit

Внатрешен фенкојлер со две опции за инсталација: хоризонтално наспроти таванот или вертикално наспроти подот, идеја за широки простории без тавани