Не е  достапно

Шифра:32828
Цена: 1 362 078  ден
Модел MC-SU90M-RN8L-B
Напојување V/Ph/Hz 380-415/3/50
Ладење¹ Капацитет KW 82
Номинален влез KW 28,3
EER 2,95
Греење² Капацитет KW 90
Номинален влез KW 29
COP 3,2
Енергетска ефикасност на сезонско греење A++
Компресор Тип Scroll
Количина Кол 2
Разменувач на топлина во воздух Тип Finned tube
Вентилаторски мотор Тип на мотор DC motor
Количина на мотори 2
Разменувач на топлина на вода Тип Plate
Глава на пумпа (за хидронски модул) m 15
Средство за ладење Тип R32
Количина³ kg 16 (11,5+4,5)
Тип на вентил за гас Тип EXV
Ниво на моќност на звук dB (A) 83
Нето димензија (DxHxW) mm 2200x2315x1135
Димензија на пакувањето (DxHxW) mm 2250x2445x1180
Нето/Бруто тежина kg 686/700
Конекција на цевки mm DN50
Опсег на амбиентална температура Ладење °C -10~48
Греење °C -20~43
DHW (топла вода) °C -20~43
Опсег на поставување на LWT Греење °C 0~20
Ладење °C 25~54
DHW (топла вода) °C 30~60