+50

-15

Достапно

Шифра:74035
Цена: 21 999 ден
Внатрешна
Модел MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, kW Ладење 3500
Греење 3800
Потрошувачка, kW Ладење 0.130 … 1.580
Греење 0.100  … 1.680
Енергетска класа Ладење A++
Греење на +2°С=A+++. на -7°C=A+
Работна температура SEER (cooling mode) 6,1
SCOP (heating mode) 4.00
од -15°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 540  … 314
Ниво на звучен притисок, dB(A) 55
Димензии(WxHxD), mm 805x285x194
Тежина, kg нето 7,6
Надворешна
Модел MOX133-12HFN1-QRD0GW
Тип на компресор ROTARY
Фреон тип на фреон R32
Полнење на фреон, kg 0.55 kg
Ниво на звучен притисок, dB(A) 63.00
Конекција на бакар, mm φ6/φ9.52
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 25
Макс. Вертикален пад, m 10
Димензии(WxHxD), mm 720  x 495 x 270
Тежина, kg нето 23,2