+50

-15

 

Не е  достапно

Шифра:76622
Цена: 51 999 ден
Внатрешна
Модел MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW-B
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење   7000
Греење 7300
Потрошувачка, kW Ладење 0.420 …  3.150
Греење 0.300  … 2.750
Енергетска класа Ладење A++
Греење на +2°С=A++. на -7°C=A+
Работна температура SEER (cooling mode) 6,1
SCOP (heating mode) 4.0
од -15°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 1130/900/800
Ниво на звучен притисок, dB(A) 59
Димензии(WxHxD), mm 1040x327x220
Тежина, kg нето 12.мар
Надворешна
Модел MOX431-24HFN8-QRD0GW
Тип на компресор ROTARY DC
Фреон тип на фреон R32
Полнење на фреон, kg 1.42 kg
Ниво на звучен притисок, dB(A) 67.00
Конекција на бакар, mm φ9.52/φ15.90
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 50
Макс. Вертикален пад, m 25
Димензии(WxHxD), mm 845  x 673 x 342
Тежина, kg нето 42.9