+50

-25

 

Достапно

Шифра:77387
Цена: 49 999 ден
Внатрешна
Модел CB1-18HRFN8-I
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење 5.28 (1.93 ~ 6.27)
Греење 5.57 (1.29 ~ 7.00)
Потрошувачка, kW Ладење 1.60 (0.15 ~ 2.25)
Греење 1.50 (0.22 ~ 2.35)
Енергетска класа Ладење A++
Греење                                                 A+
Работна температура SEER (cooling mode) 7.10
SCOP (heating mode) 4.10
од -25°С до 50°С
Проток  на воздух, m³/h 835/620/510
Ниво на звучен притисок, dB(A) 57,00
Димензии(WxHxD), mm 968 x 225 x 320
Тежина, kg нето 12.3
Надворешна
Модел CB1-18HFNX-O
Тип на компресор INVERTER QUATTRO
Фреон тип на фреон R32
Ниво на звучен притисок, dB(A) 65.00
Конекција на бакар, mm φ6,35/φ12.7
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 30
Макс. Вертикален пад, m 20
Димензии(WxHxD), mm 805  x 554 x 330
Тежина, kg нето 32.3