Достапно

Шифра:77320
Цена: 15 999 ден
Модел MDDF7-20DEN7-QA3
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W 280
Тип на фреон R290
Волумен на сад за вода 3 L
Проток на воздух (Високо/Средно Ниско) 150/122/74
Бучавост (Високо/Средно Ниско) db(A) 46/43/37
Идеален за простор (m2) 45
Димензии(ВxДxШ), mm 510 x 350 x 245
Тежина, kg 15.1