Достапно

Шифра:77846
Цена: 1 366 529 ден
Модел MC-SS130/RN1TL
Напојување V/Ph/Hz 380-415/3/50
Ладење (A35W7) Капацитет KW 130
Номинален влез KW 42,3
EER 3,07
Греење (A7W45) Капацитет KW 138
Номинален влез KW 43
COP 3,21
Компресор Тип Fixed Scroll
Разменувач на топлина во воздух Тип Finned tube
Вентилатор Тип на вентилатор DC motor
Разменувач на топлина Тип Shell tube
Номинален проток на вода m³/h 22,4
Пад на притисок на вода kPa 40
Средство за ладење Тип R410A
Количина kg 20
Вентил за гас EXV
Нето димензија (DxHxW) mm 2200x2300x1120
Димензија на пакувањето  (DxHxW) mm 2250x2445x1180
Нето/Бруто тежина kg 831/852
Конекција на цевки Вода влез/излез mm DN65
Опсег на притисок на вода Mpa 1.0
Опсег на амбиентална температура Ладење °C -10~52
Греење °C -15~24
Температура на излез на вода¹ Ладење °C 0~25
Греење °C 25~50

Забелешка:

  1. Потребна е течност за антифриз кога температурата на излез на вода е под 5°C