Достапно

Шифра:57718
Цена: ден
Модел MT-S270W
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Волумен на резервоар L 250
Профил на оптоварување XL
Просечна клима Комбинација со Mono/Split 4-6kW
ɳwh (%) 134
Енергетска класа за греење вода А+
Просечна клима Комбинација со Mono/Split 8-10kW
ɳwh (%) 135
Енергетска класа за греење вода А+
Просечна клима Комбинација со Mono/Split 4-6kW
ɳwh (%) 121
Енергетска класа за греење вода А
Номинален притисок на вода Mpa 0,7
Димензии нето (D×H) mm ф600х1595
Димензии на пакување (D×H) mm ф670х1770
Нето тежина kg 57,5
Бруто тежина kg 71,5
Поврзување на цевки Санитарна вода влез/ излез DN20
Солар вода влез/ излез DN20
Влез/Излез на внатрешна серпентина DN20