Достапно

Шифра:57717
Цена: ден
Модел MT-S190W
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Волумен на резервоар L 180
Профил на оптоварување L
Просечна клима Комбинација со Mono/Split 4-6kW
ɳwh (%) 125
Енергетска класа за греење вода А+
Просечна клима Комбинација со Mono/Split 8-10kW
ɳwh (%) 123
Енергетска класа за греење вода А+
Номинален притисок на вода Mpa 0,7
Димензии нето (D×H) mm ф560х1335
Димензии на пакување (D×H) mm ф630х1520
Нето тежина kg 49,5
Бруто тежина kg 61,5
Поврзување на цевки Санитарна вода влез/ излез DN20
Солар вода влез/ излез DN20
Влез/Излез на внатрешна серпентина DN20