Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден

Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден

Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден

Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден

Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден

Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден

Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден

Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MV8S-252WV2RN1 MV8S-280WV2RN1 MV8S-335WV2RN1 MV8S-400WV2RN1 MV8S-450WV2RN1 MV8S-500WV2RN1 MV8S-560WV2RN1 MV8S-615WV2RN1
HP 8 10 12 14 16 18 20 22
Напојување V/Ph/Hz 380-415/3/50 380-415/3/50 380-415/3/50 380-415/3/50 380-415/3/50 380-415/3/50 380-415/3/50 380-415/3/50
Ладење Капацитет KW 25,2 28,0 33,5 40,0 45,0 50,0 56,0 61,5
kBtu/h 86,0 95,5 114,3 136,5 153,5 170,6 191,1 209,8
Влезна моќност KW 7,6 9,1 11,6 15,7 16 19,5 22,9 30,8
EER 3,30 3,09 2,90 2,54 2,82 2,57 2,45 2,00
Греење(Оценето) Капацитет KW 25,2 28,0 33,5 40,0 45,0 50,0 56,0 61,5
kBtu/h 86,0 95,5 114,3 136,5 153,5 170,6 191,1 209,8
Влезна моќност KW 6,1 7,0 9,1 11,7 12,2 13,7 15,5 17,8
COP 4,10 4,02 3,68 3,42 3,68 3,65 3,62 3,46
Греење(Max) Капацитет KW 27,0 31,5 37,5 45,0 50,0 56,5 63,0 69,0
kBtu/h 92,1 107,5 128 153,5 170,6 192,8 215 235,4
Влезна моќност KW 7,8 9,5 11,5 14,6 15,7 18,1 20,3 22,5
COP 3,47 3,30 3,25 3,09 3,19 3,12 3,10 3,07
SEER 7,25 7,05 6,91 6,65 6,77 6,47 6,3 6,15
ɳs,c 287,0% 279,0% 273,4% 263,0% 267,8% 255,8% 249,0% 243,0%
SCOP 4,15 4,11 4,11 4,15 4,23 4,17 4,07 4,00
ɳs,h 163,0% 161,4% 161,4% 163,0% 166,2% 163,8% 159,8% 157,0%
Внатрешни единици кои може да се поврзат Вкупен капацитет 50-130% of outdoor unit capacity 50-130% of outdoor unit capacity 50-130% of outdoor unit capacity 50-130% of outdoor unit capacity 50-130% of outdoor unit capacity 50-130% of outdoor unit capacity 50-130% of outdoor unit capacity 50-130% of outdoor unit capacity
Максимум единици 13 16 19 23 26 29 33 36
Компресор Тип DC Inverter DC Inverter DC Inverter DC Inverter DC Inverter DC Inverter DC Inverter DC Inverter
Количина 1 1 1 1 1 1 1 1
Вентилатор Тип DC DC DC DC DC DC DC DC
Количина 2 2 2 2 2 2 2 2
Статичен притисок Pa 0-35 (default); 35-80 (customized) 0-35 (default); 35-80 (customized) 0-35 (default); 35-80 (customized) 0-35 (default); 35-80 (customized) 0-35 (default); 35-80 (customized) 0-35 (default); 35-80 (customized) 0-35 (default); 35-80 (customized) 0-35 (default); 35-80 (customized)
Проток m³/h 11800 12500 12500 12500 18500 20000 18500 19000
Средство за ладење Тип R410A R410A R410A R410A R410A R410A R410A R410A
Количина на фабричко полнење kg 6,1 6,1 6,4 7,4 8 8 8,5 8,5
Конекција на цевки³ Цевка за вода mm Ф12,7 Ф12,7 Ф12,7 Ф12,7 Ф15,9 Ф15,9 Ф15,9 Ф15,9
Цевка за гас mm Ф25,4 Ф25,4 Ф25,4 Ф25,4 Ф28,6 Ф28,6 Ф28,6 Ф28,6
Ниво на звучен притисок dB (A) 56 57 58 59 60 61 61 62
Ниво на моќност на звукот dB (A) 76 79 81 82 86 88 89 89
Нето димензии (WxHxD) mm 1130x1760x580 1130x1760x580 1130x1760x580 1130x1760x580 1250x1760x580 1250x1760x580 1250x1760x580 1250x1760x580
Димензии на пакување (WxHxD) mm 1210x1916x597 1210x1916x597 1210x1916x597 1210x1916x597 1330x1916x597 1330x1916x597 1330x1916x597 1330x1916x597
Нето тежина kg 177 177 180 182 208 208 228 228
Бруто тежина kg 191 191 194 196 223 223 243 243
Опсег на температура на околината Ладење °C -15 to 55 -15 to 55 -15 to 55 -15 to 55 -15 to 55 -15 to 55 -15 to 55 -15 to 55
Греење °C -30 to 30 -30 to 30 -30 to 30 -30 to 30 -30 to 30 -30 to 30 -30 to 30 -30 to 30