Внатрешната единица на серијата Форест има сјаен бран (AF) – специјален развој на Мидеа и рамен преден панел со острина (AF8) како и  пластика со скриен LED дисплеј, кој може по желба на корисникот, да се исклучи заедно со звукот. Далечинскиот управувач со притискање на копчињата го вклучува задното осветлување на екранот. Надворешните единици имаат оригинален дизајн „Дијамант“ што се користи во различни серии на сплит системи на Мидеа.

Не е  достапно

шифра:74035
Цена: 23999 ден.

Не е  достапно

шифра:72897
Цена: 19999 ден.

Не е  достапно

шифра:74065
Цена: 35999 ден.

Не е  достапно

шифра:72898
Цена: 34999 ден.

Не е  достапно

шифра:74064
Цена: 52999 ден.

Не е  достапно

шифра:72899
Цена: 48999 ден.