Не е  достапно

шифра:
Цена: ден.
Модел: DC MI2-18Q1DN1
Напојување 1-phase, 220-240V, 50Hz
Ладење kW 1,8
Капацитет kBtu/h 6,1
Влезна моќност W 25
Греење kW 2,2
Капацитет kBtu/h 7,5
Влезна моќност W 25
Стапка на проток на воздух m3/h 380/355/330/300/286/263/240
Ниво на звучен притисок dB(A) 30/28/27/26/25/24/22
Ниво на моќност на звукот dB(A) 44/42/41/40/39/38/36
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm 1054×153×425
Димензии на пакување (WxHxD) mm 1155×245×490
Нето /Бруто тежина kg 11.8/15.3
Панел Димензија нето (W×H×D) mm 1180×25×465
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1232×107×517
Нето /Бруто тежина kg 3.5/5.2
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф6.35/Ф12.7
Конденз цевка mm OD Ф25