Достапно

шифра:30673
Цена: 51 247 ден.
Модел: DC MI2-28Q1DN1
Напојување 1-phase, 220-240V, 50Hz
Ладење kW 2,8
Капацитет kBtu/h 9,6
Влезна моќност W 30
Греење kW 3,2
Капацитет kBtu/h 10,9
Влезна моќност W 30
Стапка на проток на воздух m3/h 460/440/410/380/355/330/300
Ниво на звучен притисок dB(A) 37/36/35/34/32/31/30
Ниво на моќност на звукот dB(A) 51/50/49/48/46/45/44
Внатрешна единица Димензија нето (WxHxD) mm 1054×153×425
Димензии на пакување (WxHxD) mm 1155×245×490
Нето /Бруто тежина kg 12.3/15.8
Панел Димензија нето (W×H×D) mm 1180×25×465
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1232×107×517
Нето /Бруто тежина kg 3.5/5.2
Поврзувања на цевки Течна / цевка за гас mm Ф6.35/Ф12.7
Конденз цевка mm OD Ф25