Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Модел MI2-56Q1DN1
Напојување V/Ph/Hz 220-240/1/50
Ладење¹ Капацитет kW 5,6
kBtu/h 19,1
Влезна моќност W 48
Греење² Капацитет kW 6,3
kBtu/h 21,5
Влезна моќност W 48
Стапка на проток на воздух m³/h 792/763/728/688/643/589/549
Ниво на звучен притисок ³ dB(A) 41/39/38/37/36/35/33
Ниво на моќност на звукот dB(A) 55/53/52/51/50/49/47
Внатрешна Единица Димензии нето (W×H×D)⁴ mm 1275×189×450
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1370×295×505
Нето/Бруто тежина kg 16.4/20.7
Панел Димензии нето (W×H×D) mm 1350×25×505
Димензии на пакување (W×H×D) mm 1410×95×560
Нето/Бруто тежина kg 4/5.4
Поврзување на цевки Течна/гасна цевка mm  Ф9.53/Ф15.9
Конденз цевка mm OD Ф25

Забелешка:

  1. Внатрешна температура 27℃ DB, 19℃ WB; надворешна температура 35℃ DB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5 m со нулта разлика во нивоата
  2. Внатрешна температура 20℃ DB; надворешна температура 7℃ DB, 6℃ WB; еквивалентна должина на цевки за ладење 7,5 m со нулта разлика во нивоата
  3. Нивото на звучен притисок се мери 1,4 m под единицата во полуанехоична комора
  4. Дадените димензии на единицата се најголеми надворешни димензии вклучувајќи ги и додатоците за закачување