+50

-15

Достапност:

шифра:73833
Цена: 50999 ден.
Надворешна со 3 излеза
Модел M3OE-21HFN8-Q
Капацитет Номинално ладење kW 6,15
Номинално греење kW 6,59
Номинална греење на -7ºC kW 4,13
Потрошувачка Номинално ладење W 1900
Номинално геење W 1770
Номинално греење на -7ºС W 1750
Енергетска класа SEER (cooling mode) 6,5 – A++
SCOP (heating mode) 4 – A+
COP на  -7ºC 3,1
Број на внатрешни единици што можат да се поврзат 3
Надворешна единица Тип на компресор ROTARY
Проток на воздух m³/h 3000
Звучен притисок dB 57,5
Длабочина/висина/ширина mm 845/702/363
Нето тежина  kg 46,8
Напојување V/Hz/Ph 220-240/50/1
Фреон R32
Конекција на бакар, mm 3 x φ6.35/φ9.52
Макс. должина на цевки/и вертикален пад, m 60/15
Макс. должина на цевки по единица, m 30
Макс.разлика во висина помеѓу внатрешните единици, m 10
Полнење на фреон, kg 1,4
Работна температура (-15ºC / 50ºC)