Не е  достапно

Шифра:
Цена: ден
Внатрешна
Модел MIU-12HWFNX-QRD0W
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење 3,5
Греење 3,8
Проток  на воздух, m³/h 600  … 300
Ниво на звучен притисок, dB(A) 40.00 … 28.00
Димензии(WxHxD), mm 825x285x194
Тежина, kg нето 18