Достапност:

шифра:
Цена: ден.

Внатрешна
Модел MTIU-18FNXD0
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење 5,3
Греење 5,8
Проток  на воздух, m³/h 880  … 350
Ниво на звучен притисок, dB(A) 42  … 33
Димензии(WxHxD), mm 957x302x213
Тежина, kg нето 24,3