Достапност:

шифра:73539
 Цена: 11999 ден.
Внатрешна
Модел MSAFBU-09HRDN1
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење   1.080  …  4.100
Греење 0.880  … 4.220
Проток  на воздух, m³/h 570  … 370
Ниво на звучен притисок, dB(A) 41.00 … 23.00
Димензии(WxHxD), mm 825x285x194
Тежина, kg нето 8.00