Достапно

Шифра:76431
Цена: 17 599 ден
Внатрешна
Модел MSAFCU-18HRFN8 SMART
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење   1.820  …  6.130
Греење 1.380  … 6.740
Проток  на воздух, m³/h 840  … 540
Ниво на звучен притисок, dB(A) 42.50 … 23.50
Димензии(WxHxD), mm 957x302x213
Тежина, kg нето 11.00